De beste browser

Browsers vergeleken

Het begon allemaal met een Nexus in 1991, de eerste wereldwijde web interface. Dat jaar markeerde het begin van de browser oorlog. Type gewoon de woorden 'Lijst van browsers' in Google en je vindt ten minste 50 web browsers om uit te kiezen. Deze 'storm' van de aanvragen alleen maar om toegang tot de 'cloud' is verbijsterend, maar men niet hoeft uit te vinden welke drie browsers vechten voor de troon iedere maand of zo met hun nieuwere versies, add-ons, een betere UI en wat niet . U kunt gewoon blijven van de ene naar de andere elke week gewoon voor de lol.

Google's Chrome is nu eindelijk geslagen Apple's Safari hyped up was, eerlijk, goed voor niets. Zij eisten meer geheugen, was niet echt een snelle browser en de add-ons die de browser moeilijker te hanteren in plaats van het tweaken it up.

Er zijn 3 belangrijke aspecten waardoor men kan oordelen, die browser is het een voor hen, veiligheid, privacy en de prestaties. De grote drie, Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome zal worden besproken op grond van deze factoren.

Veiligheid

Het is een zeer eenvoudig maar belangrijk onderwerp. Je zou niet winkelen online wilt, zonder een goede beveiliging natuurlijk. Er zijn twee belangrijke soorten bedreigingen die moeten worden bijgewoond door een webbrowser; phishing en malware.

Phishing verwijst naar high - tech bedreigingen van de veiligheid met betrekking tot websites die de gebruikers te misleiden om het verstrekken van persoonlijke, financiŽle en wachtwoord. Phishing-sites kunnen niet gemakkelijk worden opgespoord als ze er hetzelfde uitzien als de doorgaans betrouwbare websites zoals banken en hypotheekmaatschappijen.

Malware is een soort virus dat computers infiltreren zonder toestemming van de gebruiker en kan vitale informatie ophalen uit het.

De Big 3 zijn nieuwste beveiligingstechnologie voor het aanpakken van deze kwesties. IE is uitgerust met 'Phishing Filter' en 'Malware Protection' en Firefox is uitgerust met hun equivalenten.

Opslaan van de beste voor het laatst, Chrome maakt gebruik van 'sandboxing' technologie die eigenlijk heel genie. De term 'zandbak' wordt gebruikt door ontwikkelaars wat betekent operationele activiteiten in isolement. Chrome maakt gebruik van deze techniek door de beperking van de toegang van de activiteiten binnen de browser, wat betekent dat er niets kan de gebruiker de computer te infiltreren als de browser zelf behandelt in een volledig geÔsoleerde omgeving.

Privacy

Voor dit aspect is het tussen de browsers een gelijkspel. "InPrivate" voor IE, 'Prive' voor Firefox en 'Incognito' voor Chrome kunt u gebruik maken van de browser, zonder iets te slaan op de harde schijf laat het dan wachtwoorden, geschiedenis, cookies of cache. Het enige verschil is hier de fantasie-namen die zij gebruiken. Deze functies kunnen vrij gemakkelijk worden geactiveerd en kunnen vaak te vinden onder het menu 'Extra'.

Prestatie

De humoristische 'legendarische' beweringen van Microsoft in hun beruchte 'browser vergelijkingstabel "[is te vinden op hun website] een vergelijking van de Big 3 zijn nogal nep maar men moet toegeven dat wat ze zeiden in het gedeelte Prestaties' weten de topsnelheid van een auto niet vertellen hoe snel je kan rijden in de spits ", is helaas waar. De Big 3 zijn bijna het zelfde in de prestaties wanneer u testen via YouTube en de tijd totdat ze het laden van een video.

Dus, het antwoord op de vraag: 'welke browser is het beste?' hangt van jullie af! Als je er van houdt om de user interface aan te passen aan bijvoorbeeeld uw favoriete band of uw droomauto, dan is Chrome uw browser. Of als je er van houdt om het saaie 'E' icoon in het blauw de hele tijd te zien, ga dan voor IE. Voor nerds die alles willen kunnen aanpassen, dan is Firefox een hele fijne browser dankzij de vele add-ons die beschikbaar zijn.