Internet Explorer

Internet Explorer

download internet explorer Veel mensen gebruiken Internet Explorer om te surfen op het internet. Het is makkelijk want het is ge´nstalleerd op alle computers van Windows (dat is wat de meerderheid van de computergebruikers gebruikt). Ze klikt u op de blauwe E en veel mensen beseffen niet eens hebben zij een andere keuze. Het volgende is een eenvoudige beschrijving voor beide browsers die u kunnen helpen beslissen welke u zou verkiezen.

IE9

Eind maart 2011 wordt IE9 verwacht.

IE8

Op 19 maart 2010 werd IE8 door Microsoft gratis ter beschikking gesteld. De Officiele versie van Internet Explorer 8 is beschikbaar in 25 talen en kan gratis worden gedownload vanaf de website van Microsoft. IE8 kan worden geinstalleerd in Windows XP, Vista, 2003 en 2008 systemen. In de nieuwste Windows 7, het nieuwe OS van Microsoft, werd IE8 automatisch meegezonden / geinstalleerd. Echter recentelijk heeft de Europesche commissie verplicht gesteld dat de gebruiker een keuze scherm krijgt waarin hij / zij een browser mag / moet kiezen.

Sterke punten

Vˇˇr versie 8 werd vrijgegeven, zou er niet veel concurrentie zijn geweest. Versie 8 is sterk verbeterd Internet Explorer de functionaliteit en veiligheid. Internet Explorer wordt nu beschouwd als veel veiliger en de functies zijn veel meer uitgebreid. IE heeft enkele unieke functies toegevoegd aan hun browser die u elders niet vindt. De versnellers zijn waarschijnlijk de meest populaire en nuttig is. Deze bieden een een klik toegang tot enkele van de meest voorkomende zoekopdrachten op het internet. U kunt nu tekst markeert op de browser en snel springen naar een vooraf ingestelde website met zoekresultaten voor de geselecteerde tekst. Bijvoorbeeld, met twee muisklikken kunt u opzoeken aan de definitie van een woord of de locatie van een adres met meerdere zoekmachines en in een nieuw tabblad. Dit bespaart niet alleen tijd, maar een ander tabblad te openen voorkomt verlies van uw plek. Voor de bruikbaarheid en het gebruiksgemak, Internet Explorer is toptarief.

Minpunten

De snelheid van de browser is nog steeds een probleem. Het is vele functies en programma's hebben een lange tijd de reputatie voor Internet Explorer. Zowel downloaden en uitvoeren van dit programma is bekend te worden ingewikkelder en langer duren. Bovendien, aangezien Internet Explorer is zo strak ge´ntegreerd in de werking van het Window-systeem, kan een groot aantal gecompliceerde problemen optreden tijdens een upgrade, zelfs als de upgrade verwijderd. IE is bekend om computers te crashen na een upgrade naar versie 8. Voor zover de betrokken functies zijn vreemd genoeg heeft Microsoft leek een reputatie op te bouwen achter op andere browsers. Misschien is het omdat ze te worden verbruikt met het bouwen van patches voor de problemen en bedreigingen van de veiligheid die met elke nieuwe versie van Internet Explorer en de Windows-besturingssystemen. Een andere reden zou kunnen zijn dat IE wordt gebruikt door de grootste groep van computergebruikers, vooral degenen die niet vertrouwd zijn met de computers, het internet en downloads. Deze mensen gebruiken Internet Explorer, hetzij omdat het de makkelijkste optie (alle anderen zou een download vereist) of ze weten niet over de anderen. Voor welke reden dan ook, IE was de laatste versie te tabbed browsen nemen, en nog steeds niet een aantal zeer elementaire functies die beschikbaar zijn op de meeste andere browsers. Bijvoorbeeld, is het niet mogelijk tabbladen worden verplaatst naar een apart venster, en ramen te worden tabbladen van andere vensters. Het maakt ook niet aanbieden om wachtwoorden te onthouden op elke pagina in te loggen. IE8 is veel beter dan vorige versies, dus Microsoft kan breken hun traditie om achter te snel.

Download Internet Explorer

Je kunt Internet explorer gratis downloaden en gelijk ook wat meer informatie lezen over deze browser.